Tuesday, March 08, 2011

Contest Jangan Pandang Camera


Jom kiter serbu contest nie

Due on 29 April 2011
To join, click the banner ek.

Syarat2 nye mudah je

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest -jangan pandang camera-

3. Paste 1 gambar je ; tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting jangan pandang camera
Letak banner di bahagian atas  dalam entry 
 link kan terusss ke entry contest ini.
4. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar juge
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) + pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

My picture is
 +
++
+++
++++
~ The memories with my beloved and lovely adik, maher, anis & al ~


Gambar nie masa kami jalan menuju ke pantai Mengabang Telipot, Terengganu 
Waktu nie Naimi masih belajar Diploma lagi kat Kusza (Unisza)

Naimi nak tag
1. Suhaimah
2. Ecah
3. Didot


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...