Monday, February 14, 2011

Fun Drift di Karnival Wow Putrajaya

 12 dan 13 Febuari 2011.......

Ada Satu FUN DRIFT di Karnival WOW putrajaya..yang dikendalikan oleh Team DRIFT HUNTER.....Memang fun drift ini tercapai FUNnya......Faiz berjaya dapat tempat ke 5.....huhuhuhu tak disangka sangka gak.....sbb yang datang bukan calang2.....cabaran dan tentangan sengit....gementar tak tau lah nak kata....bergegar satu badan bila org ramai tgk kita sorang dok main...kalu drift ramai2 leh lak main cantik2......bila sorang2 drift huhuhuhuh jari jemari mcm tak sentuh remote.....aper2 pun kurang la cikit dari first time join drift dulu......

Faiz sgt berterima kasih kepada My Lovely Wife kerana setia menunggu, memberi ketenangan semasa dlm keadaan gementar, berjemur panas untuk mengambil video, mengambil gambar2 semasa event ini berlansung.....YOU ARE THE BEST MY DEAR.........abis sun burn kan......terima kasih juga kepada Cik Faizah selaku adik iparku kerana turut serta menyokong daku ini.....hehehehe....walaupun berlaku peristiwa sedih dimana paper beg yang kami isi pelbagai makanan dan minuman disapu bersih oleh cleaner semasa aksi drift di kemuncak.....pengalaman sedih tu bagi kami bertiga.....tapi aper2 pun kami sabar kerana rezeki itu hak Tuhan......Dia Maha berkuasa.....kami akan jadikannya sebagai pedoman......

Lepas penat Faiz drift............. negok Poket moto kat sebelah best sgt...... tak sabar nak try dari hari pertama sampai situ, first time dpt merasa moto kecik tu...memang layan.....byk gambar kami rakam kan......ini sebahagiannya....LAYAN.........
































No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...