Monday, February 28, 2011

Our Memory Photo Contest



****
Nak ceciter ceciter skit nie [",]

Masa Naimi blog walking kat page Cik Ain pagi tadi, Naimi pun terjumpa lah satu contest nie :
Our Memory Photo Contest

Jomlah reramai kite serbu contest tu....

Syarat2 nye mudah ajew :

~ korang kena follow blog Cik Ain
~ korang kena cipta satu entry about dis contest, 
then paste banner contest tu kat dlm entry as well as sidebar
~ paste gambar korang yg da moment sgt2 bg korang + ceciter2 sket tntg gambar tu
~ tag 4 org kengkawan blog korang
~ lastly, link kan entry korang kat Cik Ain

Okeis... just klik the banner kat atas utk serbu the contest k.
Ada masa lagi nie, tarikh tutup penyertaan 1 April 2011.

Tamau pikir panjang2,  Naimi nak cari koleksi gambar2 yang menarik untuk dimuatkan dalam contest nih...
Gambar yang Naimi terjah semestinya koleksi2 semasa di alam remaja merangkap alam masih dara iaitu ketika belajar di KUSZA dulu.

Jom kiter nengok gambar yang bertuah tuh

^
^^
^^^


kenapa ek Naimi pilih gambar nie???
First of all, Naimi nak namakan gambar atas ni sebagai
"United We Stand
-Gambar nie disnap pada tahun 2006 bersama sahabat2 tercinta ketika di alam Kusza@Unisza-

*** Naimi pilih gambar nie sebab terlalu RINDU kan sahabat2 Naimi yang jauh di mata ***

"tiada ungkapan perpisahan dalam persahabatan
walaupun maut menjadi noktahnya,
kerna seorang sahabat itu terlalu istimewa
dalam doa saudaranya yang lain
biarpun tanpa kehadiran bayangnya "

Akhir sekali, Naimi nak tag sahabat2 tercinta 

* Anis

****

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...