Wednesday, February 16, 2011

LesenKu Hilang =(


Gempar !!!

Lesen Naimi didapati hilang pada 14Feb baru2 inie. Masa Naimi sedar, kat opis, waktu petang dah...Naimi yakin bukan salah letak sebab last Naimi tengok lesen tuh untuk tengok tarikh mati lessen tu. Erm, sepanjang petang hari tu Naimi bad mood… Nak study pun tak tenang. Padahal petang nie Naimi da test Torts Law dan esok da test Constitutional Law… 

Alhamdulillah, pagi semalam Naimi dah gi wat report polis dan pagi nie Naimi sambil ditemani hubby tersayang gi wat lessen baru….. Thanks to my hubby and all supportive frens yang memahami Naimi dan menenangkan Naimi (poyo jer Naimi kecoh2). Hehehhe…. (^^)
 Police Report
new license + old picture

3 comments:

  1. ok pasni dh bole ronggeng! hiks!

    ReplyDelete
  2. hahhaaa.... rongger p up town cari nasik lemak!! wakakkaaa =p

    ReplyDelete
  3. hahahahah......... nak tumpang gelak jugak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...