Wednesday, February 09, 2011

@ Kuala Perlis 4 Celebrate Mama's Birthday


Pada cuti Tahun baru Cina yang lepas, Naimi dan Hubby’s siblings plan nak bawa mama makan2 kat Kuala Perlis sempena meraikan hari lahir Mama yang ke-52 tahun. So, malam yang dirancang pun tiba… dan yang paling teruja of course lah Naimi sebab nak makan sotong goreng tepung!!! Heheheh =) Antara menu yang kami pesan simple2 je iaitu, 3 ekor ikan besar iaitu Jenahak dan ikan apa ntah namanya yang mana seekor kami suh wat masak 3 rasa dan lagi 2 ekor bakar, sayur kalian ikan masin 2 pinggan, tomyam ayam, sotong goreng tepung 1 kilo dan ulam-ulaman + sambal belacan Of Course….. Simple jekan?

Tapikan, Naimi rasa agak terkilan sebab tak sempat nak amik gambar sotong goring tepung kesukaan disebabkan terlalu excited nak makan dari mengambil gambar. Tapi takpelah... janji the moment makan tu tetap terasa hingga sekarang ni..heheheh.... And lastly, total sume yang kami spend untuk makan malam tu hanyalah RM130.00 sahaja. Murah tak? Weeeeeeeee...... murah tu...
  Kami berposing dulu di rumah (Naimi, Kak Na&Rifqi, Dibah, Adik)

Rifqi tengah tido di pangkuan Mak Lang nyer..
 Naimi ngan Kak Na
 hehe..
Kak Na & Abg. Zul
Mama & Adik
 Hubby & Naimi
Rifqi dah bangun....
malu Rifqi.....
antara menu2 kami sebelum ikan2 sampai
 abah & mama
adik & Dibah
Ngah suap sotong goreng tepung!!
kami penutup...hahahha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...