Monday, February 07, 2011

Kenduri Kawen 6 February 2011


Ahad semalam, Naimi dan family telah sama2 memeriahkan majlis perkahwinan sedara Naimi (sebelah ayah Naimi) di Country Homes, Rawang Selangor Darul Ehsan.. 
Alhamdulillah ayah, mak dan adik2 Naimi dari kampong selamat sampai ke rumah kenduri lebih kurang jam 1230 tengah hari bersama2 tiga lagi buah kereta. 
Naimi dan Hubby serta dua lagi adik Naimi iaitu Najihah dan Yasir bertolak dari Putrajaya. Lebih kurang jam 2 petang, kami sampai ke tempat yang dituju. 
Perkara yang paling best masa kat tempat kenduri tu ialah semua para jemputan termasuk sanak sedara disajikan dengan makanan2 yang lazat sangat2 sampai my Hubby kekenyangan sampai ke malam dan juga rantaian lagu2 hindustan yang best2… I like!! 
Hihihi…. Al-maklumlah, sedara Naimi yang satu ni berketurunan Punjabi... hihihi….

baru sampai
bergambar bersama pengantin - sedara Naimi pengantin Lelaki
~ Selamat Pengantin Baru ~
Nadira - Sedara Naimi 
inilah tuan rumah.... (^^)
 anak sapa la comei sangat nihhh???
daa.... dah nak balik....macam gemoook kan?

1 comment:

  1. naimi, ingatla, btw, suka tgk naimi bahgia skang ni. makin lawa pulak tu.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...