Thursday, February 17, 2011

Taman Botani Putrajaya



15 February 2011 yang  lepas.. Naimi and Hubby bawak adik Naimi g jenjalan kat Taman Botani Putrajaya. Kesian kat dia sebab sepanjang beberapa hari dia ada kat sini, Naimi and Hubby tak sempat pun nak bawa dia gi mana2. Lagipun, sepanjang dua hari bercuti (Sabtu dan Ahad) my Hubby ada Fun Drift Competition di Karnival Wow Putrajaya. Tahniah diucapkan kepada my Hubby sebab dapat TOP 5 dalam competition tue.. 

Kat bawah nie ada beberapa gambar (agak banyak) hehehe… sepanjang kami berbasikal di Taman Botani. Kalu nak sewa basikal, rm4 satu basikal biasa. Kalu utk basikal tandem, rm8. Memang berbaloi, naiklah berapa lama pun… kalu larat. Hahahah… Kami gi dalam kui 11 gitu, dalam kul 1 baru habis pusing2…. Ramai jugak orang aritu, maklumlah cuti kan.

3 comments:

  1. bestnye blh beromantik berdua...
    aku dh xblh nk berdua romantik2...
    kne beromantik bertiga...
    heheheh...
    sok nk bwk anak aku g naik basikal la kt tmn botani ni...
    die dok kt tgh....
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. ala kish........
    ada anak pun blh beromantik jugak ape...
    cume cara berbeza aje....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...