Friday, February 25, 2011

Loving You Contest




Hai Hai (**)

Hari inie Naimi ada join satu lagi contest iaitu 
Loving You Contest.
Kalu nak join, just click the banner kat atas tuh yer…

Actually senang je syarat2 untuk masuk contest nie..

First : Mestilah menjadi follower kepada Mama Darwish
Second : Create satu entry tentang Loving You Contest
Third : Paste gambar banner kat atas tuh dekat entry and sidebar korang
Fourth : Paste gambar korang ngan mana-mana baby pun... (tak kisahlah anak saper pun) + nama anda + nama baby + umur baby
Fifth : Linkkan dengan Mama Darwish

Tarikh tutup penyertaan :  21 March 2011, jam 12.00am

Sebenarnya Naimi masih belum ada anak sendiri.
Tapi, Naimi tetap masuk gak contest nie.
Gambar yang Naimi pertaruhkan ialah gambar Hubby Naimi dengan anak kawan baik Naimi sendiri, yang  kami kasih dan sayang macam anak sendiri iaitu :
~
~
~
My Hubby wif our "LOVE"

Nama Umi : Mahfuzah Hanisah
Nama Baby : Umar Al-Fateh
Umur Baby : 3 bulan

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...