Monday, February 28, 2011

Contest COOL Anda Dan KERETA

Hye (**)
Ermmm, semenjak dua menjak jadi seseorang yang giler ‘Blog Contest’ nie….
Naimi ada join lagi satu contest terbaru iaitu CONTEST COOL ANDA DAN KERETA
Terima kasih lah sesangat kepada Una (tuan umah contest nie) kerana menganjurkan contest yang sangat2 cool, macam nama contest nie jugak… ihihihii…

Jom kite lihat apa syarat2 nye ok [“,] 

[1] Anda mestilah bewarganegara Malaysia … DONE
[2] Anda ada FB atau Blog … DONE
[3] Anda follow tuan umah contest nie … DONE
[4] Anda buat satu je ENTRY menarik tentang contest cool nie … DONE
[5] Anda letak banner contest kat dalam ENTRY anda + sidebar … DONE
[6] Anda tag 3@4 orang member anda … DONE
[7] Anda linkkan ENTRY anda dengan tuan umah … DONE

Amacam.... senang tak syarat2 nye? Cool jekan....
Apa lagi, jomlah masuk ramai2... baru besttttt!!!
Ups... lupe nak gtau, kalu korang nak join contest nie, klik je kat banner tu...k?

Jeng jeng jeng.....
Inie lah gambar yang Naimi pertaruhkan
*
**
***
ahaks !!! 
toink.. toink...
Naimi berposing di kala waktu petang dalam suasana nak hujan...
of course wif my beloved car [named:HR]
berlatar belakangkan 'Masjid Besi'  Putrajaya


Naimi nak tag.... Urmm....  
Farehah, Eyma, Kak Zura and Ecah

1 comment:

  1. thank join . gud luck ya .
    jgn lupa update top10 peserta

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...