Friday, February 11, 2011

My Birthday wif Hubby


Alhamdulillah……. Dah genap 25 tahun umur Naimi.

Semalam, my Hubby telah meraikan birthday Naimi kat rumah kami. Sangat2 mengharukan sampai menangis Naimi dibuatnye. Heheh =) Thank you sayang…….. for the lovely moments. Sesungguhnya Naimi tak dapat nak mencurahkan rasa terharu dengan kata2, hanya linangan air mata sebagai tandanye. Pelik kan? Hahahaha…. 
 my CAKE
 suram sikit sebab sengaja tak nak buka lampu, nak bagi nampak lilin je..
Thanks Hubby
Sedapnye!!
Berubah posisi utk mendapatkan cahaya secukupnye. heheheh
sedap tu....
Di kesempatan ini jugak Naimi nak ucapkan bebanyak time kasih kepada rakan2 opis yang telah turut sama meraikan hari lahir Naimi semalam. Thanks 4 the lovely and delicious cake as well as the moments. Also thank you 4 the presents that U all gave to me (chocolates, KFC and kain pasang).

Berbalik kepada moment Naimi sambut beday ngn Hubby petang semalam, my lovely and special thanks to you 4 the most delicious and wonderful cake. The most important is the FERRERO ROCHER chocolates. Haha…. I Love that chocolates so much!! Thanks ye hubby…. Hermmmm, that chocolates just pre-present jer… Apa yang betul2 present nanti ek? Hahah…. Sabar2……..
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...